Buitenkeukens

Buitenkeukens

Wie Boretti zegt, zegt eten en genieten. Lekker koken, gezond eten en gezelligheid met familie en vrienden. Dat willen wij u bieden met de Outdoor Kitchen van Boretti. Buiten koken heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Van het bereiden van een eenvoudige hamburger tot het serveren van complete maaltijden.

 
header Buitenkeukens
 

Naar buiten met Het Keukenhuis

Outdoor Kitchens

De Outdoor Kitchen van Boretti zijn op deze ontwikkelingen afgestemd. Ze bieden u de mogelijkheid om buiten een complete en gezonde maaltijd te bereiden, zodat u binnen niets meer hoeft voor te bereiden en het 'Outdoor Cooking' geheel in het teken staat van gezelligheid. Daarnaast staan de Boretti Outdoor Kitchens voor gebruikersgemak. Met één druk op de knop ontsteekt u de gasbranders en kunt u beginnen met koken. Erg eenvoudig en laagdrempelig waardoor u uw zomerseizoen gevoelsmatig verlengt. Immers, het hoeft niet altijd een stralende zomerdag te zijn om buiten te kunnen koken.

Buitenruimte

Breid uw huis uit en neem de buitenruimte er gewoon bij. Richt het in als een volwaardig vertrek en zie dat uw woonoppervlakte enorm is vergroot. U zult zien dat u nog vaker buiten zult zijn, dat u uw ontvangsten nog royaler kunt opzetten dan binnen mogelijk is. Uw avonden worden sprankelender, samen met uw vrienden of familie. Waar de kinderen kunnen spelen zonder hindernissen.

Creeƫr uw eigen buitenruimte met Het Keukenhuis

Iedereen die kwaliteit van vorm en uitvoering op de juiste waarde weet in te schatten, herkent Garden Room van Groter in Wonen meteen. Een vonk van herkenning springt over. Dit is wat u bedoelt, dit is wat u al zolang zoekt. U en Garden Room herkennen elkaar aan de klasse en raffinement.

Buitenkeukens bij Het Keukenhuis

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy statement pagina. OK