Bezorgen en Montage

Onze Service

Hoeveel u zich ook verheugt op de komst van uw nieuwe keuken, het installeren ervan vraagt in vele gevallen een goede voorbereiding. Het keukenhuis regelt ook dit perfect voor u.

Zonder zorgen en ergernis.

 
header Bezorgen en Montage
 

Bezorgen en Montage

U ziet misschien erg op tegen de onvermijdelijke 'verbouwing' die het plaatsen van een nieuwe keuken met zich meebrengt. Groot voordeel van installatie van uw keuken door het keukenhuis is het feit dat u niet zelf een elektricien of installateur hoeft te regelen, die voor de benodigde aansluitingen zorgt.

Het keukenhuis heeft vaste afspraken met uitsluitend erkende specialisten. Die worden door het keukenhuis voor al het benodigde voorwerk ingezet.

Daarna gaat de montagedienst aan de slag met de installatie van de keuken, zodat deze op de met u afgesproken datum netjes afgeleverd wordt. Door een goede planning en duidelijke afspraken met de ingeschakelde monteurs, beperkt het keukenhuis de overlast voor u tot een minimum. Geen zorgen dus over het niet op tijd klaar zijn van de benodigde aanpassingen. Of onzekerheid over de vakkundigheid van ingeschakelde monteurs.

Het keukenhuis regelt desgewenst voor u de volledige installatie, met uiteraard de bekende garanties op alle verrichte werkzaamheden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy statement pagina. OK