Eethoeken

Eethoeken

Gezelligheid. Een plek om een boterhammetje te eten. Voor een goed gesprek of om even bij te komen. Niet alleen de 'kok', maar ook de andere gezinsleden en vrienden voelen zich thuis in een keuken met eethoek. Het keukenhuis maakt ze voor u op maat.

 
header Eethoeken
 

Proef Het Keukenhuis

Uw eethoek

Vaak zult u uw eethoek willen aanpassen aan de ruimte en uitstraling van uw keuken. Bij een open keuken speelt ook de sfeer en stijl van de woonkamer mee. Zou het bijvoorbeeld niet mooi zijn als u de kleur van uw keuken terug kunt laten komen in het tafelblad van uw eethoek, gecombineerd met stoelen die passen bij het meubilair van uw woonkamer? Een dergelijke eethoek is in de reguliere meubelzaken moeilijk te vinden. Vandaar dat het keukenhuis naast keukens ook (keuken)eetkamers levert, die qua uitstraling, kleur en/of materiaalgebruik helemaal bij uw keuken passen. Voor een betaalbare prijs.
Kiezen kan wel eens moeilijk worden.

Een brede collectie tafels, stoelen en barkrukken voor heel aantrekkelijke prijzen. U kunt kiezen uit diverse frames, in een groot aantal kleuren, die u naar eigen smaak kunt 'aankleden'. Want ook de bekleding is leverbaar in allerlei soorten en kleuren.

Zo creëert u een eethoek met een heel persoonlijke sfeer. Daarbij bent u vandaag de dag niet meer aan allerlei 'regels' gebonden. Moesten vroeger de tafel en stoelen van een eethoek helemaal in dezelfde stijl zijn, nu kiest u gewoon úw stijl. De gekozen materialen en kleuren mogen best contrasteren. Dat geeft een heel speels effect.

Veel plezier met uitzoeken!

Tafelbladen

Bijna elke vorm van het tafelblad is mogelijk. En voor zowel het onderstel als het blad van uw keuken- of eetkamertafel heeft u de keuze uit een groot aantal uitvoeringen en materialen. Wilt u bijvoorbeeld een tafelblad hebben van hetzelfde materiaal als het werkblad in uw keuken, dan kan dat. Of u nu een granieten, composiet, houten of kunststof blad heeft. Bovendien zijn de tafels leverbaar in vele kleuren, met bladmaten vanaf 70 x 70 cm tot 100 x 250 cm.

Diverse mogelijkheden wat betreft tafelbladen

Stoelen

In een keukeneethoek horen prettig zittende stoelen, die niet téveel plaats innemen. Ze mogen niet zwaar zijn, zodat u gemakkelijk kunt aanschuiven. De laatste trend is de barkruk, met een geraffineerd design en een unieke vorm. Het keukenhuis heeft ook op dat gebied ruime keus.

Eetkamerstoelen bij Het Keukenhuis

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy statement pagina. OK