Fornuizen

Fornuizen

Stel je even voor: Umbrië, het warme hart van Italië. Een landschap met door de eeuwen gekromde zilverkleurige olijfbomen, uitgestrekte wijnvelden. Stralende zon, een zwoele zuidenwind. Zondagmiddag, 17 uur. Familiedag. Lange, schitterend opgemaakte tafels met witte wapperende tafelkleden. Karaffen water en rode wijnen. Op de schalen: bucatini, pappardelle, dischi volante, spaghettini a la vongole. Aan het fornuis: la mama. Ah, que la vita è bella. Welkom in de schitterende wereld van Boretti.

 
header Fornuizen
 

Geniet met Het Keukenhuis

Boretti

Koken op een echte Boretti is koken met smaak. Een feest voor uw smaakpapillen en voor uw ogen. Het oog wil immers ook wat. Wel, met een Boretti worden ze op hun wenken bediend. Italianen weten als geen ander hoe ze dingen mooi moeten maken. Het oogstrelend, robuuste design is een ware lust voor het oog. De royale kookruimte, de robuuste gietijzeren pandragers, de professionele messing branders, de Fry-top, het ongekend aantal kleuren. Heb je eenmaal op een Boretti gekookt, ben je verkocht voor het leven. Gelukkig maar, want een Boretti is zo degelijk gemaakt dat hij jarenlange trouwe dienst bewijst.

Kieskeurig

Het is bekend dat Italianen nogal kieskeurig zijn. Zeker als het om eten gaat. Liefde gaat door de maag. Dat geldt zeker voor de passionele Italianen. Enfin, tussen die 1800 fornuizen zit ongetwijfeld het exemplaar dat helemaal bij uw keukenwensen past. Strak, modern, nostalgisch, in elke kleur, in elke breedte.

Vierpitters, vijfpitters, zespitters. Vrijstaand of inbouw. Gas, keramisch of inductie. Elke electrische oven is voorzien van een quickstart. Daarmee brengt u hem in no time op de gewenste temperatuur. Dat scheelt sloten energie én tijd. Lekker makkelijk als in ene keer 'tutta la famiglia' voor je deur staat. En ja, ze willen allemaal wel héél graag blijven mee-eten. Tja, dat is eigenlijk het enige nadeel van een Boretti. Je zit nooit alleen aan tafel. Niet vreemd, dat Boretti een vaste plek heeft veroverd in het hart en het huis van vele Nederlandse gezinnen. Wie eenmaal de voordelen van het koken op een Boretti-fornuis heeft geproefd, wil niets anders meer. Waar wacht ú op?

Boretti fornuizen bij dé Boretti Dealer van Nederland Het Keukenhuis

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy statement pagina. OK